In zes maanden een transformatie naar een bonusleven met een supersterke relatie met jezelf, je partner en je (plus) kids

Leven

BONUS

Creëer jouw 

Je wil als plusmoeder natuurlijk een fijne en liefdevolle band opbouwen met je pluskinderen en een onwrikbare relatie met je partner, waarin communicatie en wederzijds respect de basis vormen. Maar dit gaat niet vanzelf. Het is niet hetzelfde als hoe het met eigen biologische kinderen verloopt. Dit gaat ten koste van jou. En dat moet anders.

 OMGAAN MET KINDEREN DIE NIET VAN JEZELF ZIJN  TEGELIJKERTIJD JE RELATIE GOED HOUDEN
IS EEN HELE GROTE UITDAGING. 

Voor plusmoeders zijn de uitdagingen vaak groot: het samenvoegen van gezinnen, het stellen van nieuwe grenzen, en het omgaan met dilemma's. Loyaliteit is niet vanzelfsprekend en hechtingsdynamieken spelen een grote rol. Veel plusmoeders onderschatten in hun verliefde fase hoe ingewikkeld dit soms kan zijn, met als mogelijk gevolg een relatiebreuk op termijn. Maar dit hoeft niet zo te zijn...

Als plusmoeder en gespecialiseerd gezinsexpert help ik je de belangrijkste aspecten te ontdekken die je kunnen helpen om stevig te staan en een solide fundament te leggen, zowel voor jezelf als voor je (nieuwe) gezinssituatie.

OF JE ZELF KINDEREN HEBT OF NIET, 

een harmonieus gezinsleven waar je je gewaardeerd en gerespecteerd voelt, waar de communicatie soepel verloopt en je een sterke band hebt met zowel je partner als je (plus)kinderen.
Je droomt van een situatie waarin je eigen behoeften en zelfzorg niet langer op de laatste plaats komen, en waar
persoonlijke groei hand in hand gaan met je rol binnen het gezin. 

Kortom: het Bonusleven!

Jij wil

Met mijn traject Bonusleven help ik je graag bij het creëren van een leven waarin je je volledig geïntegreerd en geliefd voelt binnen je gezin, waar je persoonlijke tijd net zo waardevol is als de tijd die je aan anderen geeft. Een leven waarin je weet wat je moet doen in uitdagende situaties en je jezelf op de eerste plaats gaat zetten. Een leven waarin je niet alleen overleeft maar echt bloeit, zowel persoonlijk als binnen je gezin. 

Ik ben hier klaar voor!

Ik wil dat jij je nooit meer eenzaam, onbegrepen, niet gewaardeerd en erkend voelt. 

Bonusleven zoals deze (plus)moms: 

Bonusleven zoals deze (plus)mom: 

Review

“Marieke gaf mij een breder inzicht op mijn gedrag als ouder en maakte mij alert op de gevolgen daarvan op mijn kind. Haar scherpe vragen hielpen mij verder op een constructieve manier tijdens zo’n moeilijk moment van mijn leven, ik neem deze lessen mee tot heden.”
 

Review

"Marieke heeft van een bang klein muisje dat in de hoek zat, een zelfstandige en zelfverzekerde vrouw gemaakt, die nu weer op eigen benen staat, haar eigen inkomen verdient en twee lieve puber kinderen opvoedt.

Terwijl ik nog steeds de ex-partner daarbij "helaas" als tegenpool vind bij alle beslissingen die genomen moeten worden. Maar nu blijf ik staan, dat is het verschil tussen voor en na de behandeling met Marieke. Ze is voor mij een geweldige steun en toeverlaat geweest. Bedankt voor de leerzame tijd samen."

“Ik zou Marieke zeker aanraden als professional maar ook als ervaren coach aan anderen in hetzelfde vak. Ze is correct in haar omgang met de ouders en kind.
Door haar brede ervaring en kennis van zaak help ze ouders bewust keuzes maken”

Review

Je gaat er op alle levensgebieden op vooruit; 

Oftewel BONUSLEVEN

Wat krijg je bij

Als je dit bereikt, dan zul je merken dat je meer tijd hebt voor leuke dingen, meer liefde in je gezin, meer grip hebt op je eigen situatie, meer focus zult hebben op werk of bedrijf en geeft je de allergrootste waarde. 

Meer tijd voor vrienden en familie

Een soepele en fijne relatie 

Meer focus op je werk of bedrijf

Meer ruimte voor eigen ontwikkeling & zelfzorg

Ik help je sterker te worden in de volgende onderwerpen:

Controle over je eigen leven

Het contact met je pluskids 

De relatie met je partner 

Erkenning & waardering 

Persoonlijke groei en zelfzorg

Effectieve communicatie met je pluskids, partner en eventueel de “andere ouder” 

Conflictresolutie vaardigheden


Yes, please!

“Marieke gaf mij een breder inzicht op mijn gedrag als ouder en maakte mij alert op de gevolgen daarvan op mijn kind. Haar scherpe vragen hielpen mij verder op een constructieve manier tijdens zo’n moeilijk moment van mijn leven, ik neem deze lessen mee tot heden.”
 

Waarom dit traject het beste cadeau is aan jezelf

Nog nooit eerder was er een programma zo compleet als deze: 
Met jarenlange kennis van verbindend gezag in de opvoeding, mediation, persoonlijke ontwikkeling, systeemtherapie en ervaring in de meest powerful methoden om vrouwen in hun ultieme kracht te zetten kun je niet anders dan successen boeken op alle punten die je tegenkomt als plusmoeder. 
Ik ben daarnaast zelf 5 jaar plusmoeder van 3 kinderen dus ik weet heel goed waar jij het over hebt. Mijn superkracht is de talenten van vrouwen boven tafel halen en vasthoudend zijn tot alle doelen zijn behaald en jij bent waar je wil zijn. 

Dit gaan we doen:

Twee dagdelen met mij waarin we de 8 stappen gaan toepassen op jouw leven en je een behandeling krijgt om vol zelfvertrouwen naar huis te gaan.

3 livesessies van max 1 uur gericht op versterken van jouw binnenkant, je vragen kunt stellen en ik je help alles te implementeren zodat het je ook echt lukt. 

Elke week online inchecken

Op werkdagen whatsapp contact via voicenote

Video’s en opdrachten bij de 8 stappen 

Wrap-Up middag na 6 maanden en vieren dat je je doelen hebt gehaald. 

Ik kan niets van je overnemen, maar ik zal het wel lichter voor je maken. Voel jij je aangesproken bij de volgende punten? 

Yes, dit ben ik!

Voor wie is dit traject? 

Voor de vrouw die zichzelf op 1 wil zetten, zonder je plusgezin tekort te doen

voor de plusmoeder die een fijne thuissituatie wil creëren voor iedereen

voor de moeder die haar kinderen begrensd wil opvoeden

voor de vrouw die haar relatie met haar partner wil versterken of zelfs redden 

voor jou als je weet dat je jouw leven wil veranderen naar een Bonusleven, zodat jullie allemaal kunnen genieten

Creëer jouw Bonusleven.

Wacht niet tot het misgaat of vervelender gaat worden. Dat is zonde van je tijd en energie; elke minuut dat we op de wereld zijn komt nooit meer terug. En hoe fijn is het als je binnen een hele korte termijn weer de liefde voelt voor jezelf, je partner en de kids waarvoor je zorgt? 

DIEPGAANDE VERBINDING MET PARTNER

WARME EN ONDERSTEUNENDE RELATIE MET (BONUS)KINDEREN

Samenwerking en respect binnen de (bonus)familie 

Persoonlijke groei en zelfzorg

Leven

BONUS

=